IT-beheer

 • Server-beheer

  Uw server is de spil van uw bedrijfsnetwerk. Deskundig server-beheer is dus van groot belang in uw organisatie. Een storing aan een server levert altijd problemen op: uw e-mail of uw applicaties zijn dan bijvoorbeeld niet meer bereikbaar, waardoor u niet meer bij uw data kunt.

  NETW is gespecialiseerd in het beheren van servers. Wij reageren direct op eventuele calamiteiten, maar zullen die meestal voorkomen door ons continu monitoringsysteem. Het monitoringsysteem is een standaard onderdeel van ons IT-beheer.

  NETW zorgt voor een efficiënte inrichting van de server. Zo kunnen wij uw bedrijfsnetwerk optimaal beheren en beschermen. Ook is een dagelijks back-up mogelijk. Zo kan uw werk niet meer verloren gaan.

  Wij adviseren u graag en kunnen de voor uw bedrijf optimale server en back-up realiseren.

 • Werkplek-beheer

  Goed onderhoud en beheer van een werkplek dragen bij aan de productiviteit van u en uw medewerkers, en vergroten de veiligheid van uw netwerk.

  Als u het beheer van uw werkplekken aan NETW uitbesteedt, dan kunt u vertrouwen op een continu IT-proces. Wij kunnen problemen veelal voorkomen. Doen ze zich toch voor? Dan lossen wij ze snel op met behulp van remote beheer en onsite beheer.

  Wij begeleiden u bij de aanschaf, verzorgen het onderhoud, installeren updates en voorkomen of verwijderen virussen. Kortom: wij nemen u alle zorgen uit handen door ons continu monitoringsysteem en gepland onderhoud.

   

 • Software-beheer

  Uw huidige software heeft onderhoud nodig. Door het uitvoeren van updates en onderhoud, worden eventuele beveiligingslekken voorkomen.

  U en uw medewerkers kunnen altijd bij NETW terecht met vragen over programmatuur. Wij zijn de specialist die altijd met uw meedenkt. Wij zorgen voor een goede inventarisatie en documentatie.

  Goed beheer van uw software zorgt voor kostenbeheersing en het minimaliseren van “down time” binnen uw organisatie.