Telefonie

 • VOIP Telefonie

  Communicatie en bereikbaarheid zijn van groot belang voor elke ondernemer. Daarom bieden wij u VOIP telefonie aan. VOIP integreert de bestaande vormen van communicatie. Telefoon, e-mail, voicemail en internet worden slim met elkaar verbonden. Zo kunt u efficiënter en effectiever communiceren, terwijl de kosten vaak lager zijn.

  Gebruikers van VOIP telefonie zijn vaak aangenaam verrast, wanneer ze de praktische voordelen ervaren.

 • Telefooncentrale

  Het voordeel van een telefooncentrale die werkt met VOIP is dat u op een eenvoudige manier optimaal bereikbaar bent. Zo kunt u het zakelijke nummer doorschakelen naar een VOIP toestel op kantoor, naar een thuismedewerker of naar een mobiele telefoon.

  VOIP kan al uw vestigingen, ook die in het buitenland, koppelen tot één centrale met één nummerplan. Het is ook zeer voordelig, want onderling bellen is gratis.

 • Telefoonserver

  VOIP is een flexibel systeem. Het is heel eenvoudig uit te breiden als uw onderneming groeit. U kunt kiezen voor een eigen telefoonserver of voor hosted VOIP server. Daarnaast kunt u kiezen voor integratie tussen vast en mobiel. Daarmee belt u met meer functionaliteit dan met een traditioneel systeem.