ICT diensten

 • Uw partner in IT

  NETW is een betrouwbare partner voor bedrijven en organisaties. Wij adviseren, ondersteunen, en lossen uw ICT-problemen op. Dat doen wij op toonaangevende en innovatieve wijze. NETW zorgt voor een betrouwbaar netwerk dat aansluit bij uw activiteiten en bedrijfsprocessen.

  Wij geven u vooraf een duidelijk inzicht in de ICT-kosten. Hierdoor krijgt u een oplossing die past binnen uw budget.

  Wij denken met u mee en zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op ICT-gebied.

 • Hoe werken wij?

  U als onze klant, staat altijd centraal. Wij komen op voor uw belangen. Wij analyseren zorgvuldig uw workflow en uw organisatiestructuur. Daarop baseren wij onze adviezen.

  Wij kunnen u ook adviseren bij de keuze van uw hardware. Deze wordt rechtstreeks geleverd door de leverancier. Zo bent u zeker van een passende oplossing voor uw situatie, tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding.

 • Wat bieden wij?

  Wij bieden ICT diensten, die precies passen bij u en uw bedrijf. Oplossingen die perfect aansluiten op uw wensen en omstandigheden.

  Deze IT oplossingen bieden wij aan op abonnementsbasis. U betaalt een vast bedrag per maand. U weet vooraf precies waar u aan toe bent en krijgt geen onverwachte rekeningen. Bovendien bent u verzekerd van een optimale service. Zijn er onverhoopt problemen? Dan lossen wij die voor u op.

  Wij zijn eerlijk, klantvriendelijk en zeer gedreven om onze klanten perfect van dienst te zijn!